Tien woningen Rozenprieel opgeleverd

In opdracht van Ymere zijn de woningen compleet verduurzaamd. Ook is er volledig funderingsherstel uitgevoerd. Oorspronkelijk stonden de woningen op houten palen maar doordat de woningen verzakken, zijn er nieuwe buispalen aangebracht met een gewapende betonplaat. Door de betonplaten in te kassen in de gevelwanden en bouwmuren, worden de woningen vanaf nu gedragen op een nieuwe fundering.

Kluskoffers voor de nieuwe bewoners

Naast de fundering zijn de gevelkozijnen vervangen, de woningen geïsoleerd en opnieuw afgebouwd. In de tweede week van januari hebben de nieuwe bewoners de sleutel overhandigd gekregen. Onze uitvoerder Hans Roling en Richard Frankfort, projectleider van Schouten techniek, hebben als welkomstgeschenk kluskoffers klaargezet voor de bewoners. Wij wensen iedereen veel succes met klussen en enorm veel woonplezier in deze prachtige buurt in Haarlem!

Ondertussen gaan wij door…

Onder leiding van Jeroen Sloot vliegt ons bouwteam van de ene woning naar de andere. Ook de losse panden midden in de wijk, worden grondig aangepakt. Hierna volgt appartementenblok G. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind 2022.

Meer nieuws