Expertise

Service en onderhoud

Slim, snel en kostenefficiënt in service en onderhoud. Of we nu veilig en vlug iets moeten repareren in de productiehal van een vaccinmaker, een woning klaarmaken voor de volgende bewoner of het probleem van een lekkende kraan verhelpen; we werken slim, snel en kostenefficiënt, met een scherp oog voor de omstandigheden.

Renoveren en verduurzamen voor woningcorporaties

Verlengstuk van uw bedrijf

Niets zo vervelend als wanneer iets kapot is aan uw woning of gebouw. Het komt namelijk altijd slecht uit, zorgt voor overlast en het kost u tijd omdat u een oplossing moet regelen. Wij nemen u alle zorgen uit handen. U belt, wij komen er zo snel mogelijk aan en we lossen het op volgens de afspraken die we maakten. service en onderhoud

Slim, snel en kostenefficiënt werken bij service en onderhoud begint met een goed proces. Meteen de juiste persoon aan de telefoon krijgen bijvoorbeeld. Wij beschikken onder andere over een Klant Contact Centrum waar bewoners van woningcorporaties direct met ons contact opnemen en wij meteen met de bewoner een afspraak inplannen. De bewoner hoeft niet te wachten en weet waar hij aan toe is.

U kunt uw reparatieverzoek ook online indienen. U geeft hierbij een voorkeur aan voor een dagdeel en een tijdstip, wij plannen direct een vakman in die het probleem voor u op kan lossen.

Onnodige stappen haalden we ook uit het facturatieproces. Onze monteurs beschikken over een iPad waarmee zij ter plekke de gemaakte uren factureren en afrekenen met onze opdrachtgevers. Betalen tot op de minuut nauwkeurig, dat vinden wij niet alleen slim en snel, het is ook eerlijke service, zonder verrassingen achteraf.

Schat aan ervaring

We werken voor woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders én hebben een team dat volledig is gespecialiseerd in service en onderhoud bij en voor farmaceutische bedrijven. De verschillende uitdagingen waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben, zorgen ervoor dat we continu blijven leren en vernieuwen.

Onze werkwijze
Ons team

Hecht en betrokken team

Altijd een stapje extra zetten, dat zit in ons DNA. Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Meer over ons team

Trots op onze opdrachtgevers

Van Lith Bouw en Ymere
Service team

We staan altijd voor u klaar

We vergeten het nooit meer, dat telefoontje dat ergens een gevel op instorten stond. Onze timmerman reed er meteen naartoe om een tijdelijke stempelconstructie te plaatsen. Hij voorkwam dat het echt misging. Net zo graag rijden we direct naar een farmaceutisch bedrijf om een klusje te doen dat misschien klein is, maar wel extreem veilig en snel moet gebeuren door een farmacie-specialist. We zijn trots op alle mooie samenwerkingen die we met opdrachtgevers hebben.

Neem contact op