Vastgoedbeheer

Slim onderhouden en verduurzamen

Een woning snel spic en span maken voor de nieuwe bewoner, oplossingen bedenken voor verduurzaming en energiebesparing, geen dubbel werk doen door altijd oog te hebben voor de lange termijn. Wij helpen u graag de bewoners- tevredenheid hoog te houden en de kosten laag. Zekerheid bij onderhoud en verduurzaming van uw vastgoed.

Verlengstuk van uw bedrijf

Zekerheid, dat zoekt u. Zekerheid dat als iets kapot is aan een woning, het snel en goed wordt gerepareerd. Maar ook zekerheid dat de omgang met bewoners prettig verloopt. Zekerheid dat onderhoud aan een complex op het juiste moment en efficiënt gebeurt, zodat u geen dubbele kosten maakt.

Wij geven u die zekerheid bij onderhoud. Al zo’n beetje sinds onze oprichting in 1936 werken we voor woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders. We snappen heel goed wat voor u belangrijk is: een hoge bewonerstevredenheid en heel slim omgaan met de beschikbare budgetten.

Niet de kozijnen laten schilderen om er twee jaar later achter te komen dat alles vanwege de benodigde verduurzaming vervangen moet worden dus. We denken mee over uw meerjarenonderhoudsplan, combineren onderhoud met verduurzaming zodat we onnodige kosten voorkomen en zorgen dat de bewoners zo min mogelijk last hebben van ons werk.

Meer over service en onderhoud
Werkwijze

Korte lijnen, continu contact

Alleen samen komen we tot het beste resultaat. Elke nieuwe opdracht begint dus met heel goed luisteren naar wat voor u belangrijk is. Is dat duurzaamheid, snelheid, minimale overlast? We maken een plan, bepalen KPI’s en houden via onze korte lijnen continu contact tijdens de uitvoering. Zo realiseren we uw project verrassend goed, op tijd én binnen uw budget.

Samen realiseren
van Lith Bouw

Energiek en innovatief team

Altijd een stapje extra zetten, dat zit in ons DNA. Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Meer over ons team
Projecten

Prestatiegerichte samenwerking

Woningen renoveren met gebruikte bouwmaterialen, NOM-woningen bouwen met prestatiegarantie, flatgebouwen uit de 60-er jaren voorzien van balkons (een constructieve uitdaging!) en ‘gewoon’ heel goed presteren op service en onderhoud. We zijn trots op al die mooie projecten die we samen met opdrachtgevers realiseren.

Onze projecten

Trots op onze opdrachtgevers