Werken bij Van Lith

Werk met impact

Dat gevoel, dat je langs een gebouw of door een woonwijk rijdt en denkt: ‘Hier werkte ik aan mee, dit hebben wij gemaakt, dit vind ik mooi’. Wil jij dat ook? Bij ons krijgt je dat.

Zet je kennis en vakmanschap in

Net als jij willen we werk doen dat leuk is, waar uitdaging in zit, waar we onze kennis en vakmanschap in kwijt kunnen, dat goed betaalt. We willen lol hebben met collega’s, vrijheid en vertrouwen ervaren, werk doen met impact, ons dóór kunnen ontwikkelen.

Bij ons krijg je de kans je kennis en vakmanschap in te zetten op projecten die van directe betekenis zijn in de levens van mensen. Zoals woningen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken. Of helpen de productiecapaciteit uit te breiden van bedrijven die belangrijke vaccins produceren.

Naar vacatures

Onze vacatures

Project voorbereider

Wil je het verschil maken in de verduurzaming van woningen? Samenwerken direct met en bij de opdrachtgever, plaatsnemen in een leuk team van specialisten? Wij werken al zo, kom jij ons versterken?

Kwaliteitsmedewerker

Is kwaliteit jouw drijvende kracht? Dan zoeken wij jou.

Timmerman/vrouw gezocht!

Wij hebben plek voor een gemotiveerde timmerman/vrouw

Ons team

Open werksfeer zonder hiërarchie

Wij geloven dat je alleen samen tot de beste oplossingen komt. Hiërarchie kennen we dan ook niet bij Van Lith. Alle deuren staan altijd voor iedereen open, ook de deur van Niels, onze directeur. Heb je een idee over hoe iets beter kan? Graag, gaan we mee aan de slag! Wil je ergens beter in worden? Leuk, we regelen een cursus voor je!

Ontmoet ons team

Wil je je verder doorontwikkelen?

Ben je toe aan iets nieuws? Heb je niet genoeg uitdaging meer in je huidige baan? Wil je je verder doorontwikkelen of juist iets heel anders gaan doen? Of ben je misschien net klaar met je opleiding en zoek je een veelzijdige baan bij een sociaal en innovatief bedrijf? 

Over Van Lith Bouw