Betrokken & innovatieve
bouwpartner

Sámen realiseren, dat is wat wij doen bij Van Lith Bouw. Samen een goed plan maken, slimme oplossingen bedenken en verduurzamen. U belt, we schakelen met elkaar en we gaan vol energie aan de slag. Uw bouwpartner in Beverwijk en omstreken.

Familiebedrijf sinds 1936

Voor veel van onze opdrachtgevers werken we al jaren. Sommigen noemen ons hun co-maker, anderen zien ons als het verlengstuk van hun eigen organisatie. Dat maakt ons trots als bouwpartner in Beverwijk. Dit is wat we als familiebedrijf willen: het echt sámen doen.

Al sinds 1936 staan we dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Letterlijk, want het komt regelmatig voor dat we ’s nachts werken om het productieproces van onze opdrachtgever niet te verstoren.

Dat doen we graag

Van dat hele kleine bedrijf met een paard, wagen en schuurtje achter het huis, groeiden we uit tot innovatief bouwbedrijf met meer dan 50 vaste medewerkers. We werken voor woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders én hebben een team dat volledig is gespecialiseerd in het bouwen voor farmaceutische bedrijven. Die veelzijdigheid maakt dat we met veel werkplezier voor elke uitdaging een oplossing vinden.

Neem contact op
Werkwijze

Korte lijnen & continu contact

Alleen samen komen we tot het beste resultaat. Elke nieuwe opdracht begint dus met heel goed luisteren naar wat voor u belangrijk is. Is dat duurzaamheid, snelheid, minimale overlast? We maken een plan, bepalen KPI’s en houden via onze korte lijnen continu contact tijdens de uitvoering. Zo realiseert Van Lith Bouw uw project verrassend goed, op tijd én binnen uw budget.

Onze werkwijze
samen bouwen

Altijd een stap extra zetten, dat zit in ons DNA.

Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Meer over ons team
Werken bij Van Lith Bouw

Meewerken aan de verduurzaming van Nederland?

Een rol spelen in het gezond houden van Nederland? Bij ons kom je in een hecht en innovatief team en krijg je de kans om jouw kennis en vakmanschap in te zetten op projecten die van directe betekenis zijn in de levens van mensen. Je kan je doorontwikkelen, krijgt vertrouwen, gaat mooie dingen maken en geen dag is hetzelfde. Hoe mooi is het om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederand?

Werken bij van Lith Bouw
Projecten

Samenwerkingen waar we trots op zijn.

Een energie neutraal monument opleveren, woningen renoveren met gebruikte bouwmaterialen, circulaire betonvloeren toepassen, een nieuwe bloedafname locatie bouwen, de productiecapaciteit van een vaccinmaker uitbreiden, NOM-woningen maken, flatgebouwen uit de 60-er jaren voorzien van balkons (een constructieve uitdaging!). We zijn trots op al die mooie projecten die we samen met opdrachtgevers realiseren. Trots bouwbedrijf in Beverwijk en omstreken.

Projecten

Trots op onze opdrachtgevers

Van Lith Bouw en Ymere