Expertise

Nieuwbouw

U zekerheid bieden door vergaande garanties te geven bij het realiseren van uw nieuwbouw: dat is waar wij voor staan. Oók als het gaat om de energievraag en het opwekken van energie. Hier leest u hoe we dat doen bij Van Lith Bouw.

Samen realiseren

Samenwerken in vertrouwen, dat is de beste en prettigste manier om uw nieuwbouw te realiseren. Heldere verwachtingen en duidelijke afspraken liggen daaraan ten grondslag. Het is niet voor niets dat we voorloper zijn in prestatiegericht samenwerken.

Elk nieuwbouwproject begint met heel goed luisteren naar wat voor u belangrijk is. Is dat duurzaamheid, circulariteit, snelheid? We onderzoeken vroegtijdig alle projectgebonden risico’s en stemmen het proces, ontwerp, de detaillering en controle hierop af.

Samen met u maken we een plan, bepalen we KPI’s en via onze korte lijnen houden we continu contact tijdens de uitvoering. We borgen het proces en de kwaliteit met behulp van EdControls, waarin we alle informatie vastleggen en die informatie ook voor alle teamleden, partners en u als opdrachtgever toegankelijk is. Hiermee voldoen we ook gelijk aan de Wet KaliteitsBorging.

We bouwen uw nieuwbouw met ons vaste team, met partners die elkaar door en door kennen. We zijn gespecialiseerd in Design & Build, maken gebruik van prefab bouwmethodes, bouwen duurzaam en energiezuinig en zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Zo realiseren we uw project zoals we het hebben afgesproken. Met hoge kwaliteit, op tijd én binnen uw budget. En ja, ook na de oplevering blijven we graag betrokken.

Wie wij zijn

Elke dag beter

We werken voor woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders én hebben een team dat volledig is gespecialiseerd in het bouwen voor farmaceutische bedrijven. De verschillende uitdagingen waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben, zorgen ervoor dat we continu blijven leren en vernieuwen.

Onze werkwijze
Ons team

Energiek en innovatief team

Altijd een stapje extra zetten, dat zit in ons DNA. Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Ons team
Van Lith Bouw vakmensen
Introductie projecten

Klaar voor de toekomst

NOM-woningen bouwen met prestatiegarantie, circulaire betonvloeren toepassen, een nieuwe bloedafnamelocatie bouwen, de productiecapaciteit van een vaccinmaker uitbreiden, startersappartementen realiseren met een gezamenlijke binnentuin, winkelunits en kantoren op de begane grond. We zijn trots op al die mooie projecten die we samen met opdrachtgevers realiseren.

Onze projecten
NOM-woningen nieuw bouwen

Trots op onze opdrachtgevers

Van Lith Bouw en Ymere