Farmaceutische sector

Hygiene en productie als hoogste prioriteit

Werken in een steriele omgeving zonder uw productieproces te verstoren, wij weten hoe dat moet. We begrijpen bovendien dat in de farmacie sector naast veiligheid, snelheid cruciaal is; bij de kleine serviceklus én een complete modificatie van de productieomgeving.

Altijd een oplossing

Al sinds 2009 beschikt Van Lith Bouw over een gespecialiseerd farmacie-team. Dat is niet voor niets. Werken voor en in uw bedrijf vraagt om specifieke kennis en ervaring, plus de flexibiliteit om ’s nachts te werken als dat nodig is.

De eisen die u stelt aan veiligheid en werken in een specifieke omgeving zijn hoog en ons team weet dat. U hoeft ze niet uit te leggen hoe belangrijk hesjes, maskers en andere beschermingsmiddelen zijn. Onze vaklieden zijn speciaal getraind om te werken in een omgeving waar hele hoge eisen worden gesteld aan veiligheid en steriliteit. Net als de co-makers die wij als vaste kern om ons heen verzamelden om u compleet van dienst te kunnen zijn.

We weten ook: uw productieproces moet te allen tijde doorgaan, ook tijdens service, onderhoud of een modificatie. Dus maken we nieuwe cleanrooms desgewenst in uw bestaande productieomgeving. Want aanpassingen doen aan productieruimtes in een omgeving waar continu geproduceerd moet blijven worden, is voor ons geen probleem.

Uw project hoe dan ook op tijd opleveren regelen we ook. Zo bouwden we eens een complete tent over de fundering, zodat we de vloer van een nieuwbouw toch konden storten toen het plotseling heel koud werd. We leverden de nieuwe productiehal ondanks de slechte weersomstandigheden volgens planning op, zodat de productie van een nieuw vaccin op tijd kon starten.

Voor al onze opdrachtgevers in de farmacie werken we al jaren. Ze zien ons als het verlengstuk van hun eigen organisatie; we reageren snel en adequaat op serviceverzoeken én realiseren opdrachten die variëren van grote modificaties tot een complete nieuwbouw.

Onze werkwijze

Trots op onze opdrachtgevers

Goed geoliede machine

Alleen samen komen we tot het beste resultaat. Elke nieuwe opdracht begint dus met heel goed luisteren naar wat voor u belangrijk is. Is dat snelheid, veiligheid, minimale overlast? We maken een plan, bepalen KPI’s en houden via onze korte lijnen continu contact tijdens de uitvoering. Zo realiseren we uw project verrassend goed, op tijd én binnen uw budget.

Onze werkwijze
Ons team

Betrokken en creatief team

Altijd een stapje extra zetten, dat zit in ons DNA. Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Meer over ons team
Hoe wij werken

Dag en nacht beschikbaar

Een nieuwe bloedafnamelocatie bouwen in een bestaande ruimte. Nieuwe cleanrooms bouwen in een productieomgeving die in bedrijf is. De productiecapaciteit van de maker van een levensreddend vaccin uitbreiden. We staan dag en nacht klaar, of het nou gaat om complete verbouwingen, nieuwbouw in Design & Build of ‘gewoon’ de kleine serviceklussen. We zijn trots op al die mooie projecten die we samen met opdrachtgevers realiseren.

Neem contact op