Werkwijze farmacie

Samen realiseren

Juist binnen de farmacie is het belangrijk dat wij onze klant echt kennen. De operationele kant van de farmacie bepaalt wat en ook vooral wanneer er gebouwd of verbouwd kan worden. En dat alles volgens de hoogste GMP-standaards.

Wat u van ons kunt verwachten

Samen met u en uw ontwerpteams denken wij een goed doordacht ontwerp uit, gebaseerd op uw operatie en productie van medicijnen en/of halffabricaten. De realisatie zelf wordt door onze teams afgestemd op uw vrijgave momenten of shutdown periodes. Vooraf is er gecommuniceerd wat de ingreep wordt en zijn onze uitvoering en partners op de hoogte van uw safetyrules en workpermits. Deze hele voorbereiding in 3D werkomschrijvingen geeft het hele team inzicht in de werkzaamheden en risico’s die daarbij kunnen voor komen.

Dit alles voor één doel; zorgdragen voor een tijdige opstart van uw productie.

Onze werkwijze

Can do attitude

Binnen de farmacie vinden wij de afstemming tussen civiele- en gebouw installatiewerkzaamheden op de laatste ontwikkelingen van de farma productie net zo belangrijk als u. Wanneer er daarbij vanuit uw operatie aangegeven wordt dat er in de productie-installatie een wijziging doorgevoerd moet worden, geven wij aan hoe en wanneer dit meegenomen wordt in de realisatie. Deze bekende ‘can do attitude‘ levert voor u de zekerheid dat uw operatie geborgd wordt.

Heeft u een vraag?
Wie wij zijn

Altijd een stap extra zetten, dat zit in ons DNA.

Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Wie wij zijn

Trots op onze opdrachtgevers