Samen realiseren

Elke nieuwe opdracht begint voor ons met heel goed luisteren naar wat voor u belangrijk is. Vervolgens zetten we al onze kennis en ervaring in om samen met u tot een verrassend goed resultaat te komen. Samen realiseren we uw wensen.

samen bouwen

Wat u van ons kunt verwachten

Samen met u maken we een goed doordacht plan met heldere KPI’s. We bedenken slimme oplossingen, houden via onze korte lijnen continu contact tijdens de uitvoering en behalen een resultaat dat elke keer zelfs beter is dan wat u had gedacht.

We werken voor woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders én hebben een team dat volledig is gespecialiseerd in het bouwen voor farmaceutische bedrijven. De uitdagingen van onze opdrachtgevers kunnen daardoor nogal eens verschillen. Soms is duurzaamheid de grootste prioriteit, andere keren juist snelheid.

Dat brengt veel voordelen met zich mee. Wat we op het ene project leren over snelheid, kunnen we op andere projecten opnieuw toepassen, óók als snelheid daar niet het belangrijkst is. En wat we op het ene project slim doen om duurzamer te bouwen, geeft op een ander project een toegevoegde waarde waar we onze opdrachtgever extra blij mee kunnen maken.

Onze projecten
Onze werkwijze

Design & Build

Van Lith Bouw is gespecialiseerd in Design & Build, maakt gebruik van prefab bouwmethodes, bouwt duurzaam en energiezuinig en we zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Doordat we al decennia werken voor woningcorporaties zijn we bovendien zeer ervaren in het werken op plekken waar mensen verblijven. We weten als geen ander wat we kunnen doen om de overlast van onze werkzaamheden te minimaliseren. 

Wie wij zijn

Altijd een stap extra zetten, dat zit in ons DNA.

Heeft iemand een vraag, is er ergens een probleem? We pakken het op, denken mee, helpen mee en zorgen voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Zo vormen we een energiek, betrokken, hecht en innovatief team, zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

Wie wij zijn