Afwijkend ten opzichte van eerdere fases, hebben de laatste woningen van fase 4 rechte gevels en een plat dak. De constructie en aard van de werkzaamheden zijn verder ongewijzigd. De begane grondvloer wordt vervangen door een Compofloor, de gevels worden voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas, nieuwe hoogwaardige isolatie en een nieuw gemetseld buitenblad. Dit alles luchtdicht om een optimale isolatieschil rondom de woning te creëren.

Een pittige ingreep in bewoonde staat 

De woningen worden daarnaast door Schouten Techniek voorzien van nieuwe cv-ketels, mv-installaties en de E- en W-installaties worden geüpgraded. Indien nodig – en als de bewoner dit graag wil – worden keuken, badkamer en toilet ook geheel vernieuwd. Een pittige ingreep waarbij de bewoners zoveel mogelijk in de woningen blijven wonen. Dit valt niet mee!

Even bijkomen in een andere woning 

Samen met Woonopmaat en onze bewonersbegeleidster is er dagelijks intensief overleg, ondersteuning en hulp. Ook is voor vervangende verblijfsruimte gezorgd zodat de bewoners overdag een straatje verderop kunnen vertoeven in een speciaal ingerichte woning.

Woonopmaat gaat voor haar huurders 

Na de ingreep zien we dat de bewoners genieten van hun nieuwe paleis. Het wooncomfort is fantastisch maar nog veel mooier: Woonopmaat verzorgt de hele ingreep ZONDER huurverhoging en gunt haar bewoners ook dat de halvering in de stookkosten direct merkbaar is in hun portemonnee. Hoe mooi is dat! ‘De huurder centraal’.

Apetrots op het resultaat 

Omdat wij toch wel apetrots zijn op de mooie nieuwe wijken heeft onze kraanmachinist een camera mee omhoog gestuurd en een rondje laten draaien. In bijgaande film is te zien hoe mooi de eengezinswoningen in fase 3 zijn geworden met op het laatst een blik op fase 4, met de woonblokken in de steigers.

Geniet lekker met ons mee!

Meer nieuws