Het volledige dak met goten wordt vervangen, evenals de gevelkozijnen, het gevelmetselwerk en de bestaande houten begane grondvloer. Deze grondvloer wordt door de mannen van Van Lith in één dag vervangen door een Compofloor waarna aan het eind van de middag de vloer kan worden voorzien van nieuwe vloerbedekking.

Installatietechnisch doen we ook het een en ander in de woning. Cv-ketels worden vernieuwd, er komt een nieuwe mv-installatie en er worden voorzieningen getroffen om in de toekomst zonnepanelen te kunnen aansluiten. Waar nodig en door bewoner(s) gewenst, worden keukens, badkamers en toiletten vervangen.

Een behoorlijke ingreep wat uiteraard veel geduld en begrip vergt van de bewoners. Het valt niet altijd mee om al die bouwvakkers iedere dag over de vloer te hebben. Maar met elkaar en in goede harmonie kan het beste resultaat worden bereikt. Dat vond een bewoner in de Leharstraat ook. Hij is zo blij met zijn nieuwe huis, wetende dat zijn stookkosten maandelijks met misschien wel 50% zullen afnemen, dat hij al onze mannen heeft getrakteerd op een grote pan nasi en allerlei lekkers.

Daar doen we het allemaal voor! Blije gezichten in de keet maar vooral ook bij onze klant.

Meer nieuws