De afgelopen maanden heeft van Lith Bouwbedrijf veel energie gestoken in het in kaart brengen van de huidige kwaliteit van 45 woningen aan de Alberdingk Thijmlaan. Op basis van de gestelde kaders door Brederode Wonen, hebben wij plannen gemaakt voor het opknappen en verduurzamen van de woningen.

De woningen uit begin 20e eeuw worden voorzien van nieuwe geïsoleerde daken en prefab dakkapellen. De bestaande dakopbouwen aan de achterzijde van de woningen worden geheel vervangen. De spouwmuren worden na-geïsoleerd en de gevelbeglazing wordt vervangen door HR++ glas. In nauwe samenwerking met Res & Smit, hebben wij van ruim 95% van de bewoners een akkoord ontvangen, waardoor de start van dit werk een feit is geworden. Om dit te bezegelen hebben Paul Vreke (directeur-bestuurder Brederode Wonen) en Niels van Ginneken (Algemeen directeur van Lith Bouwbedrijf) hun handtekening gezet onder deze mooie opdracht.

Eind januari 2019 bouwen wij ons ketenpark op in Bloemendaal om samen met de bewoners een mooi project tot realisatie te brengen.

Meer nieuws